sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Syksy on parhaimmillaan


Kuva: AN. Vaasanpuistikolla, Rantakadun kulmassa on näin komeat sammal- ja jäkälä-”tolpat”.

Asukasyhdistyksemme on kiittänyt kaupungin viheralueyksikköä, päälliköitä ja työntekijöitä, taas tänäkin vuonna tehdystä upeasta, laadukkaasta työstä kaupunkimme kauneuden ja viihtyisyyden puolesta.

Vaasassa voimme todella olla ylpeitä osaavista alan ammattilaisista!

Laitan lähettämäni s-postin tähän blogiin näkyviin, ja näin siis kaikille tiedoksi. Samoin Timo Jousmäeltä saadun vastauksen jo viikko sitten lähettämääni s-postiin.

Mielestäni kaupungin on jatkossa turvattava riittävät resurssit viheralueyksikölle, mielellään jopa nostettava rahasummia kustannusten nousuja korvaamaan, jotta Vaasan saavuttama hyvä taso ja positiivinen maine edelleen säilyy ja kehittyy tulevinakin vuosina.



Viheraluepäällikö Timo Jousmäki
Viheraluehortonomi Leila Roininen
Vastaava puutarhuri Kaj-Erik Grandel

Kiitokset kaupungin viheralueyksikölle! Jotain osataan tehdä todella hyvin Vaasan kaupungin viheralueiden (puistojen, leikkialueiden ym. viheralueiden) suunnittelu-, rakennus-, kunnossapito- ja hoitotoimenpiteistä vastaavassa viheralueyksikössä.

Tämä näkyy upeina kukkaistutuksina, hyvin hoidettuina puistoina ja bulevardeina kaupunkimme keskustassa. Mm. Vaskiluodon sillan alkuosan, Vaasanpuistikon ja Rantakadun uudet viheralueet ovat huomiota herättävän hienoja!

Suuret kiitokset niin toimista vastaaville henkilöille, ja myös käytännön toimet toteuttaville työntekijöille! Vuosi 2014 on kääntymässä kohti talvea. On ollut ilo taas tänäkin vuonna saada kuulla kaupunkilaisilta (ja täällä vierailevilta sukulaisilta), ja mm. yhdistyksemme 20-vuotisjuhlissa Ravintola Waskiassa kiittäviä kommentteja viheralueyksikön työn laadusta.

Asukasyhdistyksemme hallitus pyytää saada välittää näitä terveisiä, ja kiittää myös omasta puolestaan Vaasan kaupungin viheralueyksikköä. Toivotamme hyvää syksyä, ja menestystä jatkossakin.

Vaasassa 1.10. 2014 Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry:n hallitus

Aimo Nyberg, pj.
Anttu Kankaanpää, siht.

Hei Olemme otettuja arvostuksesta ja arvottamisesta näinä jatkuvien säästöjen aikoina. Kiitosten avulla maanantai ja tämä viikko lähtivät positiivisena käyntiin, vaikka viheralueyksikkömme toimiikin Suomen keskikokoisten ja suurten kaupunkien vertailussa kaikkein pienimmillä resursseilla (Fore/Rapal 2014).

Ystävällisin terveisin Timo Jousmäki

Vaasassa näytti tänään tältä


 



Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. Koululaisten ja meidän opettajienkin syysloma alkaa myös tällä viikolla! Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...