torstai 4. kesäkuuta 2015

Suunta Vaasan Taidehalliin!

VAASAN KESÄ
06.06.2015 - 26.07.2015


Rantavoimistelua Hietasaaressa, 1937/Strandgymnastik vid Sandö, 1937/Beach gymnastics at Hietasaari, 1937, kuva/bild/picture: M.E. Palomäki

Taidehallin näyttely kertoo siitä, millaista vaasalaisten kesänvietto on ollut ja miten kaupunkikuva on muuttunut noin sadan vuoden kuluessa. Näyttelyn valokuvat kuuluvat Pohjanmaan museon kokoelmiin. Valokuvat on jaettu kolmeen eri teemaan, jotka ovat: Kesä kaupungissa, Meren läheisyys ja Kesän huvit.

Kuvista voimme nähdä, että Vaasan kaupunkikuva on muuttunut, mutta jotain on sentään vielä jäljellä: houkutteleva merenranta, lehtevät puistot ja auringon hellimät leveät kadut.

VAASAN TAIDEHALLI

VAASAN TAIDEHALLI FACEBOOKISSA
 

Vaasan kesä nyt 2015 

Otetaan kamerat mukaan, ja lähdetään ystävän kanssa, tai vaikka yksinkin valokuvaamaan / videoimaan miltä kesä näyttää nyt!

Jaa kuviasi meille muille!

Omassa blogissasi, facebookissa tai muualla somessa!

Myös tälle asukasyhdistyksemme blogisivustolle ovat myös Sinun Vaasa-aiheiset kuvat tervetulleita!

Toivon tähän blogiin mahdollisimman monen ottamia digivalokuvia. Kuvat/kuvasarjat pyritään julkaisemaan viikoittain (sunnuntaisin illalla). Korvausta kuvien julkaisemisesta ei pystytä maksamaan.

Lähettämällä valokuviasi annat luvan julkaista niitä tässä Vaasa ennen ja nyt blogissa. Kaikki tekijäinoikeudet säilyvät sinulla, kuvien yhteyteen laitetaan ©-merkki, sinun nimesi tai nimimerkkisi, ja kuvan otsikko / mahdollinen pitempi selostus kuvan tapahtumasta.

Kyse ei ole valokuvakilpailusta. Tarkoitus on saada esille vaasalaista elämänmenoa kesällä 2015. Tämän haasteen toivon mahdollisimman monen tämän blogin lukijoista ottavan vastaan!

Kuva ym. materiaali lähetetään s-postilla: aimonyberg(at)gmail.com

Kiittäen ja hyvää kesää toivottaen
Aimo Nyberg, kuvisope ja Vaasan kantakaupungin asukasyhdistyksen pj.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...