perjantai 15. tammikuuta 2016

Kevätkausi alkuun

Hallituksemme järjestäytyi 

Asukasyhdistyksemme hallitus oli eilen 14.1. koolla kirjaston tiloissa. Uusittu Essee- kokoustila on entistäkin toimivampi kokoustila. Ja edelleen ilmainen! Tämä on ehdottomasti kiitettävää, hienoa palvelua kirjastolta ja kaupungilta.

Kirjaston entinen kokoustila on otettu uudistuneen lastenosaston käyttöön. (Avajaiset huomenna lauantaina 16.1. klo 10 – 15. Katso lisää:https://www.facebook.com/vaasankaupunki/posts/705902656178558)

Tulevan vuoden aikana etsimme ja tutustumme myös muihin ilmaisiin tai edullisiin paikkoihin pitää kokouksia ja tilaisuuksia. Kokouksia on noin kerran kuussa,  ja kokouspäivä tulee olemaan tiistai. Päivämäärät ilmoitetaan vuoden ensimmäisessä jäsenkirjeessä.

Kevään toimintaa suunniteltiin, ja sovittiin myös, että jatketaan entisillä vastuualueilla. Syyskokouksessa valittiin pj. Aimo Nyberg, nyt kirjattiin seuraavat valinnat: varapj. Asko Halme, sihteeri Anttu Kankaanpää, talousvastaava Anders Boucht. Muita tehtäviä katsotaan yhteistyössä, ja hallituksen jäsenten voimavaroja ja erityisosaamista hyödyntäen.

Seuraa VKA ry / ICV rf virallisia sivuja, sinne laitetaan myös kokousten esityslistoja ym. tietoa toiminnastamme. Tavoite on myös kokousten jälkeen saada pieni yhteenveto esillä olleista asioista ”Tästä puhuttiin” otsikon alle.

VKA ry / ICV rf, virallinen sivu on nyt myös päivitetty. Katso:http://vkaicv.nettisivu.org/

Raijalle huomionosoitus, kiitokset

Jo perinteeksi muodostuneen tavan mukaisesti palkitsemme vuoden aloituskokouksessa ruusulla ja pienellä lahjalla hallituksemme jättävät. Tällä kertaa pois jäi vain Raija Kaivola, ts. hän jää nyt ns. reserviin.
Suuret kiitokset Raijalle kuluneesta kaksivuotiskaudesta!


Kuva: Anttu Kankaanpää. 14.1.2016, Raija, Aimo

Teksti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...