lauantai 25. helmikuuta 2017

Vuodenaika nimeltään TALVI

Talvi on täällä tänään, meillä Vaasassakin!

Olipa meillä upea talvinen päivä. Aivan mahtava ulkoilu sää. Väkeä näytti lähtevän jäälle hiihtämään ja kävelemään aikakin Hietasaaresta kaupungin avaamalle luistelupaikalle, ja pidemmällekin varmasti, kun sää vihdoin oli suossiollinen.

Myös Sundominlahdella oli vilskettä aurinkoisesta kelistä nauttimassa. Me lähdimme taas vaimon kanssa  - metsään, eli käymään Pilvilammen itäpuolella, Aurinkolaavulla.

Talvinen sää tuli sopivaan aikaan, alkaahan koululaisilla ja monilla muillakin nyt talviloma, hiihtolomaviikko.





Kuvat: 25.2.2017. Hetkiä ennen auringonlaskua. Kävelyretki Pilvilammen itäpuolella, vaellusreitiltä väliltä parkkipaikka – Aurinkolaavu.


Katsoin kaupungin luontosivuilta mitä siellä kerrotaan ko. alueesta.
https://www.vaasa.fi/pilvilampi

Tutustu myös muihin kaupungin luontopalveluihin
https://www.vaasa.fi/luontovaasa


Tiedän, että ensimmäiset luontopolut Pilvilammen alueelle tehtiin jo 1980-luvun alkuvuosina. Ainakin osa tätä reittiä oli edelleen merkittynä maastoon opastauluilla. Keväällä kun luonto herää uuteen kasvukauteen voisi olla mielenkiintoista vaeltaa, kulkea vaikka kameran kanssa nämäkin paikat läpi.

Ihanaa, että meillä Suomessa on neljä vuodenaikaa! Nautitaan nyt talvesta! Valoisuus lisääntyy päivä päivältä, aamu aamulta!

Kuvat ja teksti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...