maanantai 24. huhtikuuta 2017

Aikaansaavaa porukkaa


Kuva: AN. 25.2.2017 Hietasaaren venesatama



Kuvat: AN. 14.4.2017 Hietasaaren venesatama

Upea laituri, varmaankin myös erinomainen onkipaikka, on laitettu edustavaan kuntoon tänä keväänä Hietasaareen!

Pari kuukautta sitten huomasin paikalle tuodun puutavaran, ja nyt, noin viikko sitten, kaikki oli jo valmista! Hienoa, päättäväistä toimintaa. Tässä on kiitoksen paikka, - kaupungille ja työn tehneille!

On todella hienoa, että Vaskiluodon sillan alueella on paikkoja laitettu viime vuosia siistiin kuntoon. Hyvässä kunnossa olevat ranta-alueet ovat tärkeä imagoasia merenranta kaupungille, - etenkin täällä vieraileville matkailijoille ensivaikutelma jää aina mieleen. Hyvässä kunnossa olevat paikat yleensä saavat jäädä myös rauhaan ilkivallan tekijöiltä.

Niin houkuttelevalta näyttää, että taidanpa oikeasti käydä tuolla pitkällä laiturilla koittamassa jonain aamuna kalaonnea!

Aimo Nyberg

Ps. Onko sinulla mielessä kohteita, joista voisit antaa kiitosmaininnan, kaupungille, yrityksille, tai yksityisille vaasalaisille? Voit julkaista tässä blogissa kuvia, tekstiä, tai antaa vinkkejä aiheesta tämän sivun ylläpitoon aimonyberg(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...